Στο έλεος των «μπλακμεταλάδων» το βουνό της Πεντέλης – Βία, χάος και τελετές μαύρης μαγείας στην περιοχή!

crest-of-darknesspr12favΤρόμος έχει εξαπλωθεί τον τελευταίο καιρό στην Πεντέλη και τις γύρω περιοχές. Οπαδοί της black metal μουσικής -γνωστής για το αντιχριστιανικό και σατανιστικό περιεχόμενο- έχουν καταλάβει ένα μεγάλο μέρος του βουνού, απ’ τη Νέα Πεντέλη μέχρι την Ραπεντώσα και είναι παντού μέσα και έξω απ’ το βουνό, όπως και στη γνωστή για παραθρησκευτικά φαινόμενα στο περελθόν σπηλιά του Νταβέλη.

Περιστατικά σημειώνονται και στις γύρω περιοχές, Άνω Μελίσσια, Διόνυσο, Κηφισιά, Πολιτεία και Νέα Ερυθραία. Αυτόπτεις μάρτυρες μιλούν για ύποπτους μαυροφορεμένους νέους με μακριά μαλλιά και περίεργα κουρέματα που επιδίδονται σε αποτρόπαιες πράξεις: κακόγουστες φάρσες, κατανάλωση αλκοόλ, καβγάδες, φωνές και περίεργα συνθήματα σε Ελληνικά, Αγγλικά και Λατινικά που μιλούν για σατανισμό, βλασφημούν τα θεία και κηρύττουν την έλευση του Αντιχρίστου!

Πολλοί κάτοικοι των γύρω περιοχών φοβούνται πλέον να κυκλοφορήσουν μετά την δύση του ηλίου, ενώ άλλοι τα «μασάνε» γιατί έχουν δει αύξηση στα έσοδα των επιχειρήσεών τους από τον ιδιόμορφο αυτόν «τουρισμό».

Τρομακτικές σκηνές εκτυλίσσονται σε σκοτεινές γωνιές, απομακρυσμένους δρόμους, χωράφια και νεκροταφεία με μαυροφορεμένους νεαρούς να τριγυρνούν σα νεκροζώντανοι με σκουλαρίκια, μαλλιά και ακραία ένδυση και να κοιτούν πολλές φορές σιωπηλοί με απειλητικά βλέμματα τους κατοίκους και τα σπίτια.

Σε κάθε σκοτεινή ή απομακρυσμένη γωνιά επιδήδονται σε περίεργες τελετουργίες και άλλες φρικαλέες δραστηριότητες και σπέρνουν τον τρόμο και τον πανικό.

Που θα φτάσει αυτή η κατάσταση;

55 σκέψεις σχετικά με το “Στο έλεος των «μπλακμεταλάδων» το βουνό της Πεντέλης – Βία, χάος και τελετές μαύρης μαγείας στην περιοχή!

    1. Αναλογα κρούσματα, κύριοι, εχουμε και στο Μπουρναζι. Αλλα τους λεμε καγκουρες και κλαρινς ή κλαρινογαμβρους. Και ακουμε κατι ακατάληπτα, μπιτ και ραπ, μου φαινεται οτι λεγονται… κανουν το ιδιο ακριβως, ακουνε περιεργες μουσικες, φορουν ακραια ρουχα, εχουν περιεργα κουρεματα,καταναλωνουν αλκοολ, βριζουν τα θεια και τους περαστικους… αφηστε, κυριοι, μεγαλο πρόβλημα.

      Αρέσει σε 1 άτομο

    2. ego exo mia aporia ,,kseris kanis apo esas pou grapsate aftes tis malakies ti einai pragmatika to black metal ? i as poume dikeologite oti imaste satanistes oli emis i opadi tis akreas mousikis epidi exoume makri mali kai forame mavra ,,e kai ? ti pai na pi afto …mipos na asxolithi kapios na piasi kanenan pragmatiko katharma leo ego ? kai oxi na asxolite me kata kirio logo efivous pou apla ksespane stin akrea mousiki opos ego ..oute kan stin norivgiki skini den pezoun teletourgies kai thisies kai malakies opos lete..episis o kathenas exi dikeoma na ne satanistis ,,an kai den presvevi to black metal mono afto ala pola ala……kai pola paganistika stixia exi episis ,,,,theoro oti erevna pou ekane o tipas pou egrapse to arthro den exi kan katsi 5 lepta na asxolithi gia to idos mousikis pou egrapse oute kan na milisi me atoma apo aftin tin koultoura oste na di oti eine mia xara pedia ….malakes oli…MONO BLACK

      Μου αρέσει!

    3. αυτός που έγραφε αυτές της μαλακίες γιατί δεν υπέγραφε το κείμενο με το ονοματάκι του τη φοβάται μην μάθουν ποιος είναι . Ότι είναι ανυπόγραφο δεν έχει πότε βάσης .

      Μου αρέσει!

      1. Εθεάθησαν δεκάχρονο παιδιά κρατώντας το ένα το χέρι του άλλου να αδουν το άσμα. Τα σατανοπουλα θα πάνε μουλωχτα, θυσία να κάνουμε στον μέγα Σατανα…..

        Μου αρέσει!

  1. Μλκ το αρθρο ειναι για το πεος τι μαλακιες γράφετε ρε ζώα..επειδη ειναι ο αλλος διαφορετικος σημαινει πως ειναι σατανηστής κλπ κλπ…μαλακες προβατα καντε μπεεεε 😉

    Μου αρέσει!

    1. Εγω δεν εχω δει κατι και σιγουρα ειναι υπερβολες αυτα αλλα.Και να ειναι μες τα μαυρα πρεζονια η οτι αλλο και να ντυνονται ετσι ειτε με σκουλαρικια ειτε με τατουαζ γιαβνα το παιξουν μαγκες.Κανουν λαθος.Μαγκας ειναι ο αντρας που ειναι σωστος.Ουτε κανει αλητειες ουτε σκουλαρικια κα δερματινα μπουφαν και σουζες με τα μηχανακια για να το παιζουν μαγκες.Λυπαμαι γιβαυτους που το νομιζουν.Οσο γι αυτους αν δν ειναι ψεμα θα ειναι καμια αλητοπαρεα που κανει τρολαρισμα η ναρκωμανεις.

      Μου αρέσει!

  2. Που ειναι ρε παιδια και ποιες ωρες γινεται. Εχουν ποσταρει ιβεντ στου φουμπου; Να παω αμα είναι γιατι με ψήνουν οι «περίεργες τελετουργίες και άλλες φρικαλέες δραστηριότητες»!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Tην περασμένη εβδομάδα εθεάθησαν νεαροί ενδεδυμένοι αλλοφρόνως να καίνε ομοιόματα του Τσίπρα και της Μέρκελ καθώς καί ένα ξύλινο ομοίωμα της βουλής με 299 ομοιώματα αβουλευτών, σωλήνες της πουλημένης ΕΥΔΑΠ μαζί με διάφορα γνωστά και ευκόλως εννοούμενα σ’εμάς αντικείμενα, μετά μουσικής και όρχησης του εν λόγω κομματιού. Στη συνέχεια πέταξαν κομφετί και μικρά χαρτάκια με αύξοντες αριθμούς ποτισμένα με βενζίνη και αφού απομακρύνθηκαν προς άγνωστες σ’εμάς κατευθύνσεις, πυροδότησαν μηχανισμό που έκαψε τα χαρτάκια που είχαν πετάξει, καθώς το κάθε χαρτί διέθετε εκρηκτικούς μηχανισμούς επί της επιφανείας αυτού. http://viridiangreen-glaufxgarland.bandcamp.com/track/and-all-was-black-2

    Αρέσει σε 1 άτομο

  4. και αυτο ειναι μονο η αρχη…Χαιρετισμους απο τους Σατανιστες του απεναντι βουνου….Θα ακουμε Enslaved (τα παλια , τα σατανιστικα) και θα τρωμε παιδακια (σορρυ δεν ξερω πως μπαινουν τα διαλυτικα στο κολωμηχανημα) Nα στε καλα παντως, γελασα σημερα!

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Τα διαλυτικά είναι Shift + [;/:] Στα ελληνικά είναι δίπλα από το λάμδα και αντίστοιχα δείχνει τόνο και διαλυτικά. [΄/¨] Η μεγάλη πανωλεθρία γίνεται όταν πρέπει να βάλεις και διαλυτικά και τόνο. Αυτό είναι το αγγλικό w. Πατά Shift+w+το γράμμα που θέλεις και στο βάζει.
      Κατά τα άλλα ναι χαιρετίσματα σε όλους αυτούς που πλανώνται πλάνην οικτράν. Η αρχή είναι το γέλιο. Και στους μεν και στους δε λείπει από τη διατροφή τους ένα καλό γιαούρτι. Μαζί με το κεσεδάκι.

      Μου αρέσει!

  5. ααααααααααααχαχαχααααα!!! ξυπνατε ωρε παλικαριααα θα μας παρουν την πολη τα μεταλλα!!!! χαχαχαχαχαα δε συγκεντρωνεστε λιγο λεω’γω και να κοψετε τις μ…!@!#!#…κιες??? βοηθεια σας 😉

    Μου αρέσει!

  6. Θεόδωρος ο υπογράφων το άρθρο μάλλον είναι fan του χριστιανοpower. Όντας λοιπόν πολύ φλώρος για να γίνει blackmetalας (chicks love the corpse paint and the drink-blood-for-breakfast attitude :-P) που πάντα ονειρευόταν, είπε να βγάλει χολή.

    Μου αρέσει!

    1. Συμφωνώ, πολύ κακή αντιγραφή, δε γέλασα καθόλου κρύο χιούμορ και κακή ποιότητα γενικά. Το κουλουι εχει πολυ ποιοτικο χιουμορ, ο αττικον δεν εχει καθολου χιουμορ ειναι πολυ κρυοκωλος

      Μου αρέσει!

      1. Να γελάσετε με τον πόνο των συνανθρώπων; Μεγάλη αναισθησία εκ μέρους σας. Αλλά αυτά είναι τα καλά της αθεϊας και του εβραιομασονικού γίγνεσθαι της Νέας Τάξης…

        Μου αρέσει!

  7. Έχω δεί κάποιους άγνωστους να τριγυρνούν στη γειτονια τους τελευταίους μήνες με μπύρες στο χέρι αλλά δεν κάνουν κάτι άλλο, δεν ενοχλούν.

    Μου αρέσει!

    1. Τώρα τελευταία ούτε εγώ έχω δει κάτι. Πιο πολύ πρόβλημα από οπαδιλίκια έχουμε πρόβλημα, σκάγανε με λοστούς και τέτοια κι ανέβαιναν στο βουνό. Που μένεις κοπελιά, Νέα Πεντέλη;

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε