Συμμορία σεσημασμένων χαμηλοσυνταξιούχων «φερμάρει» iphone από Αθηναίο παοκτζή χούλιγκαν! Διέφυγαν με «ζετάκια»!

jan2002126
Το μοντέλο Monkey Z50 της Honda, γνωστό ώς «ζετάκι»

Πρωτοφανής ληστεία σημειώθηκε χτες στο Μαρούσι. Στις 17:30, ο Φώντας (γνωστός ώς Φάντομ), χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, ξεκίνησε απ’ το σπίτι να βρει ένα φίλο του για να πάνε για μαλαματίνες στο Μενίδι.

Ο Φώντας σε μαραθώνιο υπέρ της πρόκρισης του ΠΑΟΚ

Ενώ ήταν υπό την επήρεια ουσιών, ο Φώντας ο Φάντομ, τρεκλίζοντας προσπαθούσε να στοχεύσει σωστά για να περάσει μέσα από το κενό στα συρματοπλέγματα ενός χωραφιού, αφού λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ, τον καλούσε η φύση.

Την ώρα που ανακουφιζόταν, τρία γεροντάκια είχαν σταματήσει έξω απ’ το χωράφι και ρώτησαν τον Φώντα μήπως θέλει ένα μωρομάντυλο να σκουπιστεί. Ο Φώντας, παρασυρόμενος απ’ την ηλικία των τριών καλών σαμαρειτών, ξεκίνησε κοινωνικές επαφές μαζί τους, μπας και τον συμπαθήσουν και τον κεράσουν καμιά τσικουδιά.

Οι καθωσπρέπει ηλικιωμένοι ρώτησαν τον Φώντα μήπως έχει μονάδες να πάρουν ένα τηλέφωνο κάποιον φίλο τους τον οποίο περίμεναν και είχαν ανησυχήσει λόγω της αργοπορίας του. Ο Φώντας έβγαλε πρόθημα το ολοκαίνουριο iPhone 7 του και το έδωσε στα γεροντάκια να τηλεφωνήσουν.

Ξαφνικά, το ένα από τα τα τρία γεροντάκια έβγαλε με μια αστραπιαία κίνηση απ’ την τσέπη του ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» και το έβαλε στο λαιμό του Φώντα. Τον ρώτησε αν έχει χρήματα πάνω του ή άλλα τιμαλφή και του πρότεινε να συνεργαστεί πρόθυμα, αλλιώς θα είχαν «τραβήγματα».

Ο Φώντας ο Φάντομ παρέδωσε ό,τι είχε – δέκα ευρώ, τρία «κουμπιά», δύο τριπάκια «Γκορμπατσώφ» και την προσωπική συλλογή του από τζιβάνες. Τα γεροντάκια έσπρωξαν τον Φώντα και έπεσε κάτω και άρχισαν να τον κλοτσάνε με μανία. Μετά έτρεξαν πίσω από κάτι θάμνους, όπου είχαν κρύψει τα «ζετάκια» τους (μηχανάκια Honda Monkey Z50), με τα οποία διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

img_20161023_124904
Ο σεσημασμένος χαμηλοσυνταξιούχος μικροκακοποιός Μίνως ο Σπιντ

Μετά από τηλεφωνική καταγγελία ενός κλεφοκοτά μπλακμεταλά που βρισκόταν στην περιοχή για πογκρόμ σε κοτέτσια, ο Φώντας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εξήγησε την περιπέτειά του.

Η συμμορία των «ΚΑΠΗ hools» έγινε γνωστή για αναρχική δράση σε διαδηλώσεις για τις μειώσεις στις συντάξεις και στη συνέχεια για ληστείες και βιαιοπραγίες αρχικά στα βόρεια προάστια και μετά σε ολόκληρη την Αττική. Το τελευταίο τους χτύπημα ήταν η γνωστή ληστεία στα Άνω Λιόσια, όπου έκλεψαν αρκετά κιλά ινδικής κάνναβης από έμπορο ναρκωτικών.

img_20161023_144154
Μέλος της ομάδας κρούσης των ΚΑΠΗ hools

Μάλιστα, την ίδια νύχτα με το περιστατικό με τον Φώντα, άλλο μέλος της συμμορίας κυνηγήθηκε από μέλη συνδέσμου της ΑΕΚ στο Ηράκλειο Αττικής, γιατί φαίνεται να προσέγγισε σεξουαλικά την κοπέλα ενός οπαδού.

Η κατάσταση στην χώρα σπρώχνει τους ηλικιωμένους σε παραβατικές συμπεριφορές και η κοινωνία μας γίνεται μάρτυρας πρωτοφανών φαινομένων.

Ο Φώντας ο Φάντομ δήλωσε στο αττικόν news:

«Είμαι αλάνι εγώ θα το ξεπεράσω. Τώρα επικεντρώνομαι στο ματς με τον γαύρο την Κυριακή.»

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Συμμορία σεσημασμένων χαμηλοσυνταξιούχων «φερμάρει» iphone από Αθηναίο παοκτζή χούλιγκαν! Διέφυγαν με «ζετάκια»!

Σχολιάστε