Σκορπίζει τον ΤΡΟΜΟ νέο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ναρκωτικό! ΧΑΜΟΣ στους δρόμους της Αθήνας!

Τις τελευταίες μέρες ένας νέος εθισμός έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στους δρόμους της Αθήνας. Το νέο ναρκωτικό με την ονομασία Κασάσα (cassassa cestrica nocturna) προέρχεται από ειδική χημική επεξεργασία των λουλουδιών του αρωματικού θάμνου του νυχτολούλουδου! Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εθιστικό ναρκωτικό το οποίο περιέχει διάφορες αλκαλοειδείς τοξίνες, όπως την δαβαλίνη και την σωλανίνη, ουσίες επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ιστορικά η κασάσα χρησιμοποιούταν στις παγανιστικές τελετές των φυλών του Αμαζονίου καθώς και ορισμένων φυλών Κέτσουα στο ορεινό Περού οπού είχε συνδυαστεί με τη λατρεία του θεού Ίντι.

cestrum-nocturnum
Ανθισμένο νυχτολούλουδο. Η κασάσα παράγεται έπειτα από χημική διεργασία των λουλουδιών του.

Η κασάσα κυκλοφορεί ως καφέ σκόνη, και διαλύεται σε νερό. Κατόπιν λαμβάνεται είτε δια του στόματος, είτε σε ενέσιμη μορφή.

Εκτεταμένη χρήση της κασάσα προκαλεί αντιαισθητικά εξανθήματα στο δέρμα, έντονο κνησμό, αλλαγές στην προσωπικότητα και εγκεφαλικές αλλοιώσεις. Σε ορισμένους χρήστες έχει παρατηρηθεί συμπτώματα παράλυσης στα αυτιά και στη μύτη, ενώ σε άλλους παρατηρείται αύξηση στα οιστρογόνα προκαλώντας τους γυναικομαστία!

40430_12
Η κασάσα! ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ήδη στις γειτονιές της Αθήνας υπάρχουν αρκετοί χρήστες αυτού του νέου ναρκωτικού. Όπως αναφέρουν αποκλειστικά και μόνο στο attikonews το «τριπάρισμα» κρατάει αρκετές μέρες, και η ίδια η κασάσα είναι πάμφθηνη. Σε ορισμένες περιοχές έχουν συμβεί περιστατικά κλοπής νυχτολούλουδων προκειμένου να εξασφαλιστεί η δόση των τοξικομανών.

Παρακολουθούσα το απέναντι ζευγάρι που τσακωνόταν, και πριν καταλάβω τι είχε συμβεί σταμάτησαν μπροστά από το σπίτι μου δύο ταλαιπωρημένοι νεαροί με το μηχανάκι τους. Στάθηκαν για λίγο και χάζευαν τα λουλούδια του μπαλκονιού μου, μέχρι που ο ένας άρχισε να σκαρφαλώνει στο μπαλκόνι μου! Πανικόβλητη έτρεξα και κρύφτηκα μέσα στο σπίτι! Μετά ο νεαρός άρχισε να πετάει κάτω στον φίλο του τις γλάστρες με τα νυχτολούλουδα! Τις φορτώσανε στο μηχανάκι και φύγανε!

Αυτό είναι ένα από τα πολλά περιστατικά κλοπής που έχουν ρημάξει τα νυχτολούλουδα!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s