ΤΡΟΜΟΣ πάνω απ’ την Αθήνα! Μαύρα πουλιά φέρνουν οιωνό ΚΑΤΑΣΤΟΦΗΣ! Άρμα ΘΑΝΑΤΟΥ πετάει πάνω απ’ τα κεφάλια μας, μετά απ’ την κυκλοφορία black metal δίσκου στο διαδίκτυο!

black_birds_on_crimson_sky_by_igor_demidov-d3k2ocs

Ξημερώματα 1ης Νοέμβρη κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το νέο album των γάλλων δαιμονολατρών Deathspell Omega. Αμέσως, όπως σε ολόκληρη την υφήλιο, έτσι και στον αττικό ουρανό, είχαμε αποκαλυπτικά φαινόμενα!

«Μαύρα πτηνά ξεχύθηκαν στον ουρανό και το μακάβριο φτερούγισμά τους απλώθηκε πάνω απ’ τα κεφάλια μας…»

Μαρτυρίες για ολόκληρα σμήνη πτηνών μαύρου χρώματος άρχισαν να καταφθάνουν από ολόκληρη την Αθήνα!

Στην Κηφισιά έγινε λόγος για άγνωστο πτηνό τεραστίων διαστάσεων, που τα μακάβρια κρωξίματά του απλώθηκαν πάνω από την πόλη! Τελικώς κάθισε πάνω σε τρούλο ναού σε νεκροταφείο και τα μνήματα άρχισαν να τρίζουν! Υπάλληλος καθαριότητας του δήμου ισχυρίστηκε πως το μαύρο πτηνό τον κοιτούσε με τα κόκκινα μάτια του και ο τρόμος που τον κατέκλυσε, τον ανάγκασε να τραπεί εις άτακτον φυγή!

64227399

Πάνω απ’ το Πεντελικό όρος εθεάθει από βοσκούς και κατοίκους σε Διόνυσο, Νέα Πεντέλη και Κηφισιά ιπτάμενο άρμα το οποίο κουβαλούσαν τεράστια μαύρα πτηνά και στο οποίο επέβαινε τοξοβόλος μορφή που εξαπέλυε βέλη προς πάσα κατεύθυνση!

Στην ευρύτερη περιοχή Λυκόβρυσης-Πεύκης ακούστηκαν ανατριχιαστικές κραυγές απ’ τα σύννεφα και κάτι σαν ψαλμωδίες! Σκοτεινή σιλουέτα τρομοκράτησε τους κατοίκους με κραυγές και μακάβρια χαχανιτά, για να εξαφανιστεί αμέσως μετά, μέσα στην καταχνιά.

cover

Σε ολόκληρο το Μαρούσι αναφέρθηκε εμφάνιση εύσωμου καλόγερου με κουκούλα, ο οποίος στοίχειωσε ολόκληρο τον δήμο για λίγες ώρες με ανατριχιαστικούς κλαυθμούς και οδυρμούς! Άλλες στιγμές εθεάθει να χορεύει ανάμεσα απ’ τα δέντρα ψέλνοντας!

Τα φαινόμενα εξαπλώθηκαν σε ολόκληρη την Αθήνα, με αποκορύφωμα μαρτυρίες από ηλικιωμένους κυρίως για εμφανίσεις του διαβόλου σε τρούλους διάφορων εκκλησιών!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ!

https://deathspellomega.bandcamp.com/album/the-synarchy-of-molten-bones

15 σκέψεις σχετικά με το “ΤΡΟΜΟΣ πάνω απ’ την Αθήνα! Μαύρα πουλιά φέρνουν οιωνό ΚΑΤΑΣΤΟΦΗΣ! Άρμα ΘΑΝΑΤΟΥ πετάει πάνω απ’ τα κεφάλια μας, μετά απ’ την κυκλοφορία black metal δίσκου στο διαδίκτυο!

  1. thanx για το άρθρο , ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!
    όχι γιατί μου ανοίξατε τα μάτια ή κάτι τέτοιο αλλά γιατί δεν ήξερα οτι οι deathspell omega έβγαλαν νέο δίσκο !!
    Παρ’όλα αυτά , κόψτε τους μπάφους

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε