ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μυστήριοι τυποι στο Σανατόριο της Πάρνηθας! Το κακό έχει φτάσει μέχρι τους Θρακομακεδόνες – τι λένε αυτόπτεις μάρτυρες!

366432032_1280x720
Μυστήριος τύπος στην Πάρνηθα (φωτό από πεζοπόρο)

Τρόμος έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την περιοχή από το Σανατόριο της Πάρνηθας εώς τους Θρακομακεδόνες. Οι ντόπιοι μιλάνε για ορδές παράξενων τύπων που κατακλύζουν την περιοχή!

«Δεν ξέρω αν είναι δαιμονισμένοι ή απλώς παλαβοί, ξέρω ότι φοβάμαι!» (Μυρτώ,19)

«Κατεβαίνουν τις νύχτες απ’ το βουνό οι καταχανάδες. Εκεί πάνω πρέπει να μένουν. Σταματάνε τον κόσμο και κοιτάνε αμίλητοι. Ένας είχε άσπρα μάτια σα πεθαμένος, μάλλον έχει βάλει αυτούς τους φακούς επαφής». (Σουλτάνα,58)

«Είδα έναν που είχε βγάλει την μπλούζα του και ούρλιαζε σα λύκος στο φεγγάρι! Τρομοκρατήθηκα!». (Γιώργος,24)

«Μπήκαν στο δισκοπωλείο μου και κοίταζαν επίμονα αμίλητοι». (Μιχάλης,40)

IMG_20161020_120809.jpg
Οι μυστήριοι τύποι στο δισκοπωλείο του Μιχάλη… (φωτό από τον μάρτυρα)

«Είχα βγεί απ’ το καζίνο για κουβεντούλα με ένα παιδί που γνώρισα εκεί. Καθόταν ένας ακίνητος με σταυρωμένα χέρια και γουρλωμένα μάτια και μας κοίταγε επίμονα. Το παιδί που είχαμε βγεί μαζί του φώναξε: «τρέχει κάτι φίλε;» και αυτός άρχιζε να γελάει παράξενα. Μετά έφυγε τρέχοντας προς το Σανατόριο». (Ηρώ,36)

«Είχαμε έρθει με τα φιλαράκια απ’ τον σύνδεσμο για να δούμε τη μπάλα, ε και μπαίνει αυτός μεσα, με κοιτάει, τον κοιτάω, ε και του λέω «φιλαράκι, τρέχει τίποτα;». Δεν απαντάει στην αρχή, ε και συνεχίζω και κοιτάω και να μη στα πολυλογώ αρχίζει και ουρλιάζει και τρέχει και περνάει μεσα απ’ τη τζαμαρία. Το φιλαράκι που ‘χει το στέκι θα «μπει μέσα» για να την φτιάξει, μεγάλη ζημιά…» (Μπάμπης,25)

«Είμασταν με τα άλλα παιδιά στο καφενείο και μιλάγαμε για τα πολιτικά. Εκεί που ήταν όλα καλά και ανθηρά, ήρθε ένας σα γιεγιές και μας κοιτάει έντονα αμίλητος. Του λέει ο Νώντας που ‘χει το μαγαζί «θα πάρετε κάτι;» κι αυτός άρχισε να περπατάει προς τα πίσω χωρίς να γυρίσει και να απομακρύνεται κοιτάζοντάς μας ώσπου χάθηκε στο σκοτάδι, γιατί πιο κάτω έχει σπασμένες λάμπες και δε τις φτιάχνουνε. Είχε μπογιά στο πρόσωπο, πρέπει να ‘ταν από αυτούς τους «γκοθ» μου λέει η δισέγγονή μου». (Αγαθοκλής,98)

e4d2e6e773b982daf47d7110cf3d6634
Ο μυστήριος τύπος που είδε ο κύριος Αγαθοκλής (φωτό από τον κύριο Νώντα τον καφετζή)

Δεν ξέρουμε τι εξήγηση να δώσουμε για όλα αυτά τα περίεργα φαινόμενα, αφήνουμε τα συμπεράσματα στους αναγνώστες.

9 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μυστήριοι τυποι στο Σανατόριο της Πάρνηθας! Το κακό έχει φτάσει μέχρι τους Θρακομακεδόνες – τι λένε αυτόπτεις μάρτυρες!

  1. Φημες λενε οτι ενα βραδυ αυτα τα ρεμαλια εφεραν με απαγωγη στο σανατορειο ενα παπα που κανει εξορκισμουςστον αγιο κυπριανο. Τον κρεμασαν αναποδα τον εβαλαν να διαβασει τα ευαγγελια αναποδα και του εκαναν στο δοξα πατρι μια πενταλφα αναποδα. Βαγγελιστρα μου σκιαζομαι.

    Μου αρέσει!

  2. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΝΙΑ ΔΙΑΙΜΙΖΟΥΝΕ ΜΑΛΟΝ ΒΡΕ ΒΡΕ Ο ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΩ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΞΕΡ ΓΙΑΤΗ ΣΗΧΝΑΖΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ

    Μου αρέσει!

  3. Ρε ηλίθιοι στην πρώτη φωτογραφία είναι ο Ghaal, τραγουδιστής black metal ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ καταγωγής…Στη δεύτερη φωτογραφία είναι ο Fenriz και ο Nocturno Culto των Darkthrone επίσης ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ καταγωγής και στην τελευταία ο King ov Hell και αυτός ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ καταγωγής…..πόσο βλάκας είσαι εσύ που έγραψες το άρθρο ρε γαμημενο αποβρασμα,μπασταρδο πιθηκοειδες…σοβαρευτείτε ρε μαλακές

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε